Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mennyi idő alatt lehet alapszi...

Mennyi idő alatt lehet alapszinten elsajátítani ezeket a nyelveket?

Figyelt kérdés
német,japán,orosz
2011. ápr. 3. 10:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak a németben van tapasztalatom, de az nem egy könnyű menet... de hát az idő sok mindentől függ, nem lehet általánosítani.
2011. ápr. 3. 10:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Japán nyelvben van tapasztalatom, ha nulláról alapszintre készülnél, akkor az egy év. Kb. Bár japánnál elég nehéz megmondani, mi az alapszint...
2011. ápr. 3. 11:20
 3/7 A kérdező kommentje:
japán N5-re készülök :) decemberre sikerülhet? heti kb 5-6 órát foglalkozok vele önállóan.
2011. ápr. 3. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, hogy az N5 pontosan milyen, mert olyat általában senki nem tesz, mert nem ér semmit :) Gondolom csak próbának teszel. Szerintem az nagyon egyszerű, milyen könyvből tanulsz? Magántanárnál?
2011. ápr. 3. 14:39
 5/7 A kérdező kommentje:
online,livemocha,japánpelcek,google... nem az igazi,de megteszi. a livemochán segytenek az anyanyelviek.
2011. ápr. 3. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Volt egy szorgalmas osztályom, heti kétszer három órájuk volt, nagyon szerették a németet, mind kezdők voltak. Második osztály második felében márciusban vagy áprilisban majdnem mindenki letette az origo alapfokot. Hogy mennyit tanultak rá, azt nem tudom, de volt, aki 98 százalékra csinálta meg, és megkérdezték tőle, miért nem középfokra ment.
2011. ápr. 3. 16:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Butaságot írtam az óraszámokat illetően. Egyik félévben heti két órájuk volt, a másik félévben heti három.
2011. ápr. 3. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!