Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Grafológia szempontból mire...

Grafológia szempontból mire utal ez az írás? Sssziiiáááá holnapp ottthonnn vááágyy. éééénnnnnnnnn iggéééééénnnnn.

Figyelt kérdés

2012. dec. 29. 18:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semmire.
2012. dec. 29. 19:00
 2/11 A kérdező kommentje:
nem arra h. szélhámos az illető??? mert az az ember folyton így ír mindenkinek.
2012. dec. 29. 19:03
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha papíron írta volna az illető és beszkennelnéd, akkor többet lehet mondani róla. (egyébként nem vagyok grafológus).

De az sem mindegy, hogy ki írta, kinek, hány évesek és mi volt az előzménye a levélnek stb...

Tehát informáci hiányban, nincs megfelelő válasz.

2012. dec. 29. 19:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Első ránézésre ez egy beutaló a Lipót valamelyik jogutódjába.
2012. dec. 29. 20:07
 5/11 A kérdező kommentje:
36 éves fiú, és csak számítógépen ír így mindenkinek. De mindent így ír. annyira idegesítő.
2012. dec. 29. 22:02
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy rossz a billentyűzete? Nekem volt ilyen gondom egyszer a laptopommal... mondjuk egy igényes ember azért kijavítja, mielőtt elküldi az ilyet.

Szerintem ha tényleg állandóan így ír valaki, akkor az egyértelműen abnormális. Tuti, hogy valami baja van.

2012. dec. 29. 23:33
 7/11 anonim ***** válasza:
36 éves fiú az már igencsak férfi. Simán nem normális :)
2012. dec. 29. 23:42
 8/11 A kérdező kommentje:
Billentyűzet az 100% rendben van. De ez igaz amit írtok, mert a fiú nem teljesen tiszta. Folyton hazudozik komoly dolgokban, nagy szélhámos. Bolond, tényleg ezt tükrözi írása is. Jól gondoltam. Nincs súlya a szavának amit ír, elszáll, nem vesz semmit komolyan.
2012. dec. 30. 09:18
 9/11 norbeey válasza:

"A grafológiát általában áltudománynak tekintik, mert tudományosan megalapozott kutatások nem igazolták a grafológia kijelentéseit.

Nemzetközi kutatások és összegző kutatások (meta-analízisek) szerint a grafológia következetesen alkalmatlannak bizonyult a személyiség és munka-alkalmasság tesztelésére, kimutatására."

Wikipédia, Grafológia cikk

Szóval szerintem nem grafológiai szempontból tedd fel a kérdést. :)

2012. dec. 30. 18:44
 10/11 shona válasza:
rossz abillentyuzete....
2013. jan. 1. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!