Titeket is idegesítnek a 'pocaklakó' és 'cukiság' szavak
meg a társaik?
Figyelt kérdés
Amelyek "gyerekszáj-szerű"-nek tűnnek, de felnőttek találtak ki. Amúgy a gyerekek szóhasználata és szóképzése nem zavar, az szokott tetszeni, de ők ilyeneket nem találnak ki, ugyanis a fenti szavakhoz összetett felnőttagy szükségeltetik.
Valahogy a bélféregre meg a szalmonella-vírusra nem mondják, hogy pocaklakók, pedig ők aztán nemcsak ideiglenesen tartozkodnak ott. :)
2012. dec. 9. 22:07
2/16 anonim válasza:
Nem csak ezek, de a fürcsi,tápi,türcsi,főzi és a hasonlók is. Mintha gyenge elméjűek lennének.
2012. dec. 9. 22:17
3/16 anonim válasza:
A szalmonella nem vírus, hanem baktérium, mellesleg nem tagja a normál bélflórának, vagyis csak ideiglenesen van ott, ha odakerül :P
Mindenkinek megvan a maga heppje. Neked a bugyuta szavak, nekem meg a (találd ki)...
2012. dec. 9. 22:22
4/16 anonim válasza:
Ez a szeretete kifejezése, engem nem irritál, nem túl szerencsés de azt mégsem mondhatja hogy vemhes vagyok, akkor azon botránkoznánk meg.
Viszont az irritál mikor valaki az ételét becézi. Megkérdezem mit ettél ma, ahelyett azt mondaná hogy bablevest elkezdi sorolni becézve: ubisalit, cukicukinit, finom péksütit, sonkácskát parival... és igy tovább, mint egy 3 éves gyerek.
2012. dec. 9. 22:27
5/16 anonim válasza:
Engem is.
Legutóbb a "kajcsi" és a "főzi" szavak verték ki nálam a biztosítékot. De már csöndben, némán viselem, csak a szemöldököm szalad fel, már nem élek a tenyerembe-temetem-az-arcom véleményezési módszerrel.
2012. dec. 10. 00:16
6/16 anonim válasza:
Minden ilyen szó kimondása 15-20al emeli a vérnyomásomat, ki nem állhatom ezeket.
2012. dec. 10. 00:58
7/16 anonim válasza:
A pocaklakó idegesít, a cukiság nem.
2012. dec. 10. 13:50
8/16 anonim válasza:
Jaj a pocaklakóval kilehet kergetni a világból! Szörnyű!
2012. dec. 10. 13:59
9/16 anonim válasza:
Nem bírom ezeket a szavak. A gyerekek nem is így beszélnek, felnőtt szájából meg gáz. Jó, a lufi-fagyi-csoki engem nem zavar, mert ezek a szavak már az én kiskoromban is voltak. Ezek a törcsi, cukcsi, fülcsi... meg a pocaklakó. Hát mi az? A pocak különben is egy hülye szó, és én mindig pocoknak értem. (...szarcsi, foscsi)
2012. dec. 10. 15:13
10/16 anonim válasza:
Ehhez mit szóltok?: csiripöri nokival, ubisalival. Utána pukikázok egy jót, vagy nyomok egy kis fostikát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!