Van itt, aki beszél valamilyen ritkább, nem annyira ismert nyelvet?
Figyelt kérdés
Tehát nem angol, német, francia, olasz, spanyol és orosz, hanem valamilyen más nyelvet. Csak úgy kíváncsiságból. :)2012. okt. 30. 21:37
1/10 anonim válasza:
Egyetem alatt tanultam svédül, de már alig tudok valamit, nem használtam. Kár érte.
2/10 anonim válasza:
Ismert, és nem mondanám ritkának, de nem szokták annyira tanulni: holland. Nem tökéletes a holland tudásom, de nagyjából megy.
6/10 anonim válasza:
svéd, koreai, japán...
bár ezek rohadtul nem ritkák, vagy nem annyira ismertek, csupán kevesen tanulják idegennyelvként. A japánnál azt meg ne nevezzük nyelvtanulásnak, amit az animefanatikusok tolnak :)
7/10 anonim válasza:
Lengyel, horvát.
Tanultam egy fél évig japánt is, de sajnos már kitörlődött szinte minden.
Egy kicsit koreaiul is tanultam, leveleztem egy koreaival meg minden, de hát nem sokái jutottam vele rendes tanár nélkül.
8/10 anonim válasza:
Lengyel, mert félig az vagyok. :)
9/10 anonim válasza:
A portugál nem tudom annak számít-e.
10/10 anonim válasza:
ha a japán annak számít akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!