Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha valaki allergiás a kivire,...

Ha valaki allergiás a kivire, az miért lehet? Van valamilyen ismert oka az ilyen gyümölcsallergiának?

Figyelt kérdés

Valahol hallottam, de már nem emlékszem, hogy ritka, de súlyos tüneteket okoz. Tehát ezért kérdezem, mert a kiviallergia ki volt emelve. Többet nem tudok róla.

Sajnos életemben 2-szer ettem kivit, mindkét alkalommal feldagadt a szám, pedig épp hogy csak kóstoltam.

Tudom, sokféle dologra allergiásak az emberek, és nem is lehet mindig megmondani miért, de mint mondtam ez egy speciális eset, mint pl. a mogyoróvaj allergia, amire szerencsére nem vagyok. :)

2012. márc. 11. 16:42
 1/2 kicsiszolo válasza:
Két oka is lehet nem hazánkban terem így az érleléséhez különböző vegyi anyagokat használnak, a másik az apró csillószőrök amik rajta maradhatnak a megpucolt kivin is.és
2012. márc. 16. 01:27
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi
2012. márc. 19. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!