Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Valaki lefordítaná ezt nekem...

Valaki lefordítaná ezt nekem franciára? ~Live laugh love~

Figyelt kérdés
Egy szót nem tudok franciául és a szövegfordítókban meg nem bízom, aki jól tud franciául kérem segítsen. Szeretném magamra tetováltatni, a legjobb fordítást szeretném.Előre is köszönöm!:)

2012. okt. 29. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Az angolból nem derül ki egyértelműen, hogy ez most felszólítás (élj, nevess, szeress) vagy sima kijelentés (élni, nevetni, szeretni). Az utóbbi franciául: vivre, rire, aimer. A felszólító módot nem tudom sajnos hogy van.
2012. okt. 29. 11:56
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm de sajnos igen nekem a felszólítás kellene :/ :)
2012. okt. 30. 15:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Találtam egy francia igeátalakítót, ide beírhatod az adott igét, és kiadja mindenféle módban:) (Neked az imperativot kell nézni, a tu-nál, mivel az jelenti azt, hogy te csinálj vmit.) [link]

Ez alapján a mondat: Vis, ris, aime. (Az első két ige rendhagyó volt.) Remélem, tudtam segíteni.

2012. okt. 30. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja, és találtam egy ilyen oldalt is, ahol megerősítenek: [link] (Az utolsó előtti választ nézd).
2012. okt. 30. 15:55
 5/7 anonim ***** válasza:

A harmadik válaszoló helyesen írta.

élj = vis

nevess = ris

szeress = aime

Persze tulajdonképpen felkiáltójelet kellene tenni a szavak után, de ha tetoválásnál akarod felhasználni őket, ezek a helyes és pontos fordítások.

2012. okt. 31. 08:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Biztos, hogy így van:

Vis, ris, aime! ......Nyugodtan magadra tetováltathatod így, helyes és értelmes. :)

2012. nov. 1. 15:10
 7/7 A kérdező kommentje:
úristen köszönöm mindenkinek!!:) :D
2012. nov. 1. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!