Angolosok lefordítanátok nekem lécci? Kicsit bonyolult nekem ez már.
Figyelt kérdés
1) Te az én sötét lelkemben megbújó, könnyemből felhőt formáló szerelmem voltál.
2)Nehéz elhinni, hogy az az ember, akit a legőszintébbnek és legkedvesebbnek hitted--ő a leghazugabb és leggonoszabb, akit valaha ismertél. Ennyi időnyi szerelem után megérdemlem azt a tiszteletet, hogy megmondják-miért hagyták el. a megérzéseim jók voltak, egy kétszínű embert szerettem.
3) A fényben sütkérező ember ritkán veszi észre saját sötétségét.
2012. okt. 16. 19:05
11/14 A kérdező kommentje:
hát vmi olyasmi. bizonyos helyzeteket kitalálni, párbeszédet felépíteni,történeteket írni-fejlődjön az angolunk. ilyesmikhez. gondoltam kicsit puskázok tőletek :P
2012. okt. 24. 18:10
12/14 anonim válasza:
Ja értem. Hát remélem, jó lesz. :D Megkérdezhetem, hogy végül melyikünk megoldását írtad le? én az első vagyok. nem féltékenykedésből, vagy ilyesmi, csak akkor az én tudásom is bővülne.
13/14 A kérdező kommentje:
:) Őszintén mondva, mindkét válaszból, egyiket innen, másikat onnan használtam fel :P.
2012. okt. 26. 14:33
14/14 anonim válasza:
értem, köszi. Az elsőt amúgy a második válaszoló mintha jobban mondta volna. Nem nyelvtanilag, csak magyarul is van, ami magyarosabb, az olyan angolosabb így, most, hogy olvasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!