Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Helyes így ez az angol szöveg?

Helyes így ez az angol szöveg?

Figyelt kérdés

Of course, we send CDs all over the world, including *ország*. Its cost will be *valamennyi* *pénznem* what includes *valamennyi* CDs and the shipping costs.

...hogy mondanátok azt, hogy "Fizethetsz PayPal-lal, elküldve a pénzt a következő emailcímre." és azt, hogy "Megfelel ez neked?" (ezekre is van ötletem, csak nem vagyok benne biztos, hogy jól gondolom.) :)

Köszi a segítséget!

2012. szept. 24. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Az első rész jó, de én így írnám (nem sok a különbség):

It shall cost ... . This includes ... CDs and the shipping costs.

Második rész:

Payment can be effected by Paypal system submitting the sum to the following e-mail address. Does it work for you?

Amúgy hogy lehet pénzt e-mail címre küldeni?! :-o

2012. szept. 24. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha több cd, akkor nem "its cost", hanem "their cost", vagy csak simán "the cost".

You can pay with Paypal, please send the money to this address: és ide a cím. Is it OK for you?

Nem értek Paypal-hoz, de ott emailcímre kell pénzt küldeni? Azt meg hogy?

2012. szept. 24. 15:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Az "Its cost"-os azért írtam "its"-nek, mert csomagra/dobozra gondoltam.
2012. szept. 24. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Its cost will be X that includes Y number of CDs.

You can pay by PayPal, sending your money to this e-mail. vagy így

Please send your money to this e-mail via PayPal.

Is it alright with you?

2012. szept. 24. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!