Mit jelent az hogy "lmao"?
Figyelt kérdés
Sok amerikai vagy angolul beszélő embert láttam, hogy írja (youtubeon kommentekbe). Mit jelenthet?2009. aug. 1. 18:18
21/47 anonim válasza:
Nem mindegy b*zdmeg? Hülye internetes kocka nyelv,tanuljatok inkáb ...
22/47 andreandi válasza:
A LoL nem azt jelenti, hogy Love of Laughter? :-)
23/47 anonim válasza:
ekkora ökör bandád, még hogy lol = laughing out loud..-.-'''' LUCIFER OUR LORD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vagy League of legends
24/47 anonim válasza:
LOL 2009-es a poszt és te még most érkeztél ide válaszolni? xd
25/47 anonim válasza:
Én is csak most találtam ezt :D
Tudnám miért nem lehet csak simán beírni gógülbe, hogy lmao.. legalább 10 oldalon leírják pasztmek
26/47 anonim válasza:
10es válaszoló:: LOUD nem laud. Laughing out loud. Amugy az lmao jelentése szetrohogom magam. Szepen mondva. ;)
27/47 anonim válasza:
Csak hogy meglegyen a 2016-os év is ezért írok valamit :D
28/47 Tft Benisz válasza:
Legyen már 2017-es komment is majd köszi. Kíváncsi vagyok mennyit vitatkoznak addig rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!