Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogyan kell ezt mondani angolul?

Hogyan kell ezt mondani angolul?

Figyelt kérdés
Úgy köszöntem el, hogy I would like to say goodbye.....Hogyan kell azt mondani angolul? Én nem úgy értettem, hanem csak nem akartam elmenni köszönés nélkül, és nagyon jó hogy találkozhattam vele, bárcsak maradhattam volna még egy kicsit, de sajnos én nem engedhettem meg magamnak, de nagyon megkedveltem benne, azt amilyen embernek megismerhettem egy kicsit.
2009. júl. 26. 19:23
 1/3 anonim válasza:
bocsi, de mi a kérdés? írd le értelmesen akkor tudnék segíteni.
2009. júl. 26. 19:50
 2/3 anonim ***** válasza:

a válasz:

áj vúld lájk tú széj gúdbáj

2009. júl. 27. 00:46
 3/3 A kérdező kommentje:

már kaptam választ, de amúgy csak azt próbáltam kérdésként megfogalmazni, hogy miután korábban úgy köszöntem el angolul, hogy I would like to say goodbye, szerettem volna elmagyarázni, hogy nem úgy értettem ezt a mondatot ahogy értelmezhette az illető...., ezért akartam ezt mondani neki angolul, és ezen magyar mondatok fordításában kértem volna csak segítséget:

Én nem úgy értettem, hanem csak nem akartam elmenni köszönés nélkül, és nagyon jó hogy találkozhattam vele, bárcsak maradhattam volna még egy kicsit, de sajnos én nem engedhettem meg magamnak, de nagyon megkedveltem benne, azt amilyen embernek megismerhettem egy kicsit.

...

De már segített valaki, azért köszönöm, hogy próbáltatok ti is!!

2009. júl. 27. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!