Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent ez a mondat?...

Mit jelent ez a mondat? Although he tried to fight it, the pain almost made him double over before he finally sat down.

Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Bár ő fáradt repülni, mielőtt végül leül a fájdalom már kétszerakkora számára.:)
2009. júl. 26. 19:31
 2/4 A kérdező kommentje:
öhm bocsi, de amit írtál teljesen hülyeség, mert a mondat elején tried van, nem tired, és fight, nem flight, ráadásul nem a fájdalom ül le, hanem ő, ennyit én is tudok, csak a középső részt nem értem....
2009. júl. 26. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
Habár megpróbált ellene harcolni, a fájdalomtól majdnem összegörnyedt mielőtt végre leült.
2009. júl. 26. 21:52
 4/4 anonim válasza:

Bár megpróbált harcolni ezzel, a fájdalom majdnem arra késztette őt, hogy megkettőződjön több mint azelőtt végül leült.

A közepét a gép se nagyon érti és bocs ha tévedtem , mondatfordítót használtam

2009. aug. 1. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!