Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Miért írják a nők itteni...

Miért írják a nők itteni kérdésfeltevésben, hogy "ott lent" punci, nuni, nemi szervek vagy hüvely, vulva, kisajkak megnevezése helyett?

Figyelt kérdés
Akár gyerekvállalás utáni állapotról nyitott topicot látok, akár szépségápolási, akár egészségi témát....

2012. aug. 23. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert nincs rá megfelelő szó. Az egyik túl hivatalos, a másik túl komolytalan, a harmadik túl orvosi, satöbbi.
2012. aug. 23. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Mert gátlásosak vagyunk.

Ha megfigyeled a nők ne igazán mondják azt, hogy "kinyalatom magam a sráccal", míg a férfiak simán használják a "leszopatom magam" kifejezéseket.

2012. aug. 23. 19:50
 3/8 A kérdező kommentje:
De az "ott lenn" meg olyan, mintha valami 5 km-rre levő dologról lenne szó, pl. ott, messze, lent a bányában. A punci meg a test, az "én" legközepe, legbelseje, én vagyok, nem egy rajtam kívülálló dolog. Én egy távolságtartást érzek ebben az "ott lent"-ben a saját testrészéhez viszonyulva.
2012. aug. 23. 19:51
 4/8 A kérdező kommentje:

2-es ez nem szóhasználatbeli különbség, lelki, személyiség- és kifinomultságbeli dolog, és nem köthető nemekhez.

Először is a szerelmeskedés nem CSINÁLTATÁS a másikkal, mert ő nem a szerelmesem akkor, hanem a szexrabszolgám. Ugye az nem mindegy.

Nem azért csókolgatja, nyalogatja valaki a puncimat, mert én megkövetelem, hanem mert azt ajándékozza nekem, mert erre vágyott.

Én meg örömmel elfogadom.

Ettől még ez nem "ott lent" történik, hanem bennem, a puncimban és a körül.

Attól, hogy valaki nem nyalatja ki magát, attól még nyalogatják, szívogatják, csókolgatják a punciját, csiklóját, kisajkait.

2012. aug. 23. 19:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Értem én, hogy miről beszélsz, de nézz csak át a szerelem, szex kategóriába. A fiúk lazán használják, míg a lányok nem. Tehát szerintem nemekhez is kötött valamennyire.
2012. aug. 23. 19:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Igaza van az első kettőnek. Hovatovább én most voltam urulógusnál, és rajta is azt éreztem, hogy még ő, akinek ez mindennapi munkája, még ő se tudja normálisan megnevezni, felváltva használja a "fütyi", "farok" stb. szavakat.
2012. aug. 23. 22:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Dehogy nincs megfelelő szó! A legnormálisabb a punci, csak sokan olyan álszentek, hogy nem merik kimondani, vagy leírni, miközben már javában szexelnek!
2012. aug. 24. 09:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert sokan még névtelenül sem mernek puncit, stb. használni.
2012. aug. 24. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!