Ettől lehet valaki terhes?
Figyelt kérdés
Ha párommal megszakítással védekezünk és mikor elment a hüvelyemhez fojt egy kevés.2012. aug. 22. 19:13
1/20 anonim válasza:
Megszakításos védekezés sosem biztos.Elövéladéktól is lehetsz terhes.
Hány éves vagy?
2/20 anonim válasza:
Ezt a 'védekezési módot' csak azoknak a pároknak ajánlják, akik úgy vannak vele, h ha véletlen összejön a baba, akkor sincs baj, mert ez nagyon nem biztonságos!
3/20 A kérdező kommentje:
20 éves. Nem lenne nagyon gond mer párommal 1 éve együtt vagyunk és együtt lakunk, mindkettőnknek van állása. Bár ő még korainak tartja a babát.
2012. aug. 22. 19:22
4/20 anonim válasza:
Igen lehetsz terhes ettől is. Ha nem akartok még babát akkor más védekezési módót találjatok. Ez nagyon nem az.
5/20 anonim válasza:
A megszakítás az nem védekezés.
6/20 anonim válasza:
hat en is pont igy jartam es most 32hkm vagyok jo az is igaz h mi ugy voltunk h az iden minden keppen kellene egy baba de igy januarba ugymond veletlenul osszejott
7/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Mármint a megszakításos védekezéstől vagy mert odafojt nektek is mikor párod elment?
2012. aug. 24. 10:09
8/20 anonim válasza:
Én is így lettem terhes. Az ikrekkel. :)
9/20 anonim válasza:
szia attol hogy oda folyt
jo ez most nem azt jelenti h te is pont igy jarsz de van ra eselyed
10/20 A kérdező kommentje:
Most meg 2 napja barnázgatok csak úgy egyik pillanatról a másikra. És hétfőn kéne megjönnie.
2012. aug. 31. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!