Segítene valaki lefordítani? A Zárójelben lévő szavaknak is benne kellene, hogy legyenek a mondatokban. (Lehetőleg NE fordító programmal).
Figyelt kérdés
1. Voltál valaha az Egyesült Államokban?(ever)
2. Épp most vettem meg a repülőjegyet.(flight ticket)
3. Szeretek napozni, de utálok úszni. (hate)
4. Azt gondolom, a következő vizsga nehezebb lesz, mint ez. (this one)
2012. aug. 2. 11:25
1/5 anonim válasza:
Nem kötekedésként: nem az lenne a segítség, ha megpróbálnád megoldani, és ha elrontod akkor elmagyarázzák hogy mi rossz és hogy lenne jó?
Az, hogy helyetted megoldják, abból nem igazán tudsz tanulni, mert csak lemásolod a kész feladatot.
2/5 A kérdező kommentje:
mindenkinek a saját dolga mitcsinál:)
2012. aug. 2. 11:30
3/5 anonim válasza:
"mindenkinek a saját dolga mitcsinál:)"
- Jaj, én meg csak úgy saját dolgomként jelentem a kérdést, mert kérés, és nem kérdés. :)
Pedig ha hallgatsz az elsőre, még talán segítettem is volna angol magántanárként...
4/5 A kérdező kommentje:
:DJó
2012. aug. 2. 11:33
5/5 anonim válasza:
Kérdező, ezt most megszívtad :D Tudod, néha egy kis alázat jól jönne, de ezt még meg kell tanulnod, túl fiatal vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!