Hogy (hol) tudnám az orosz tudásomat felfrissiteni?
Elég régen tanultam oroszul, akkoriban alapfokon tudtam is. Idöközben jóformán az egészet elfelejtettem, most szeretném felújitani.
Olyan internetes oldalt keresnék, ahol egyedül át tudom ismételni az alapokat, és tovább is tudok lépni.
Lehetöleg nem akarnék regisztrálni, ha anélkül megy, az lenne a legjobb.
Köszönöm, ha segit valaki.
Csetelj oroszokkal.Beszélj , msnen , skypon naponta oroszokkal.
Így könnyű.
Az elsönek: nem tudok eligazodni az oldalon, aarmit akarok kinyitni, nem müködik. De azért köszi, valami ilyesmit keresnék.
Második: egyelöre még olvasni is alig sikerül - beüzgetek csak, annyira kijöttem a gyakorlatból, beszélni egyáltalán nem, mert sem a nyelvtanra nem emlékszem, sem szavakra.
Mindkettötöknek köszönöm a választ.
Nem tudom, mi lehet a gond. Most kipróbáltam három böngészővel is, mindegyikkel jó. Ha esetleg a technikai probléma megoldódna: az utolsó oldalra visszalapozva, az oldal alján láthatod az első "leckét". Ami egyébként ez: [link]
Bár lehet, hogy így sem látod. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!