Mi a kedvenc nyelvetek? Melyik tetszik leginkább?
07-08 11:30
KÖszönöm, hogy leszóltál és valószínű, hogy le is pontoztál. Biztos nagy nyelvész lehetsz, csakhogy én meg Córdoba-ban születtem és éltem 9 évig. Tudom, hihetetlen, és nem is kell elhinni, csak gondoltam szólok, hogy tisztában legyél vele.
Te megtanultad a nyelvet, nyilván jó is vagy belőle, de hidd el, mikor előbb tanulsz beszélni, mint írni, nem pedig egyszerre a kettőt, akkor logikátlanabb lesz. Az echar igét a mai napig is sokszor hechar-nak írom, mert az ejtés ugyanaz, és - valami agyi folyamat miatt - képtelen vagyok megjegyezni. Ez olyan, mint a magyarnak az egy t-két t, j vagy ly. Ez is logikátlan lehet, mert a hajó az miért hajó, miért nem halyó? A hülye miért nem hüje?
Professzorkodjál csak nyugodtan, engem nem zavar, de előbb értsd meg, mit akartam írni. Egy spanyol anyanyelvűnek is felvetheti a kérdést, hogy a llamar miért nem yamar, mikor ugyanúgy ejtik.
Ja, és c-ből sosem lesz d és f? Hidd el, lesz. Nézd meg ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=ERflGzzpRtU
Mikor mondja, hogy doce, az bizony, dofe.
Attól eltekintve, hogy aktuális e még a kérdés vagy sem.
Nekem az Ukrán a kedvenc nyelvem, aztán pedig az angol a spanyol a francia a japán illetve az arab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!