Mit gondolsz az olasz nyelvről?
Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 20:07
1/7 anonim válasza:
A legszebb nyelv a világon. Én éltem kint hosszabb ideig, tanulgattam is, de nem sikerült igazán elsajátítani, mert nekem már túl sok volt az igeragozásuk. De egyébként nagyon szép a hangzása, rengeteg angol szó eredetijét fel lehet ismerni benne, és sok, a magyarban is előforduló latin szó is visszaköszön. Úgy hogy ilyen szempontból öröm tanulni, de az igeragozás az egy rémálom mindenféle kicsit meg nagyon múlt idővel, meg rendhagyó ragozásokkal.
2/7 anonim válasza:
Napfény, forró kő, kabócaének, látás "harmadik szemmel", mosolygó zsenialitás. Elég-e?
3/7 anonim válasza:
Könnyen elsajátítható és tanulható nyelv. Én angol után kezdtem és gyorsan tudtam vele haladni. A ragozásba bele kell jönni, de ha a módbeli segédigék mennek, nagy baj már nem lehet.
Én a munkahelyemen használom az olsz kollégákkal (sajnos kevesen vannak) és jegyzetelni is olaszul szoktam. Így nem értik mások és még gyakorlok is :).
És mit gondolok? Szép nyelv és sikerélményt adott.
4/7 anonim válasza:
Nagyon szép nyelv.Szerintem Európában az egyik legszebb:)
5/7 anonim válasza:
hogy nagyon szép nyelv és nagyon szeretem tanulni!
7/7 anonim válasza:
Azt gondolom róla, hogy ez lesz a 3. nyelvem, amit tanulni fogok jövő utáni héttől :) csak hobbi miatt választottam, el lehet dönteni, hogy ha a szabadidőmet ilyennel töltöm, akkor vajon mennyire tetszhet nekem ez a nyelv ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!