Mit jelent az absztrakt szó?
Figyelt kérdés
Az mlap-on regiztem. Be kell sorolni a honlapot valamilyen kategóriába. Az absztrakt mit jelent? Egyébként nekem olyan az oldalam, hogy történeteket, kitalált sztorikat írok benne. Mibe soroljam egyáltalán??2009. jún. 23. 13:46
1/5 anonim válasza:
abstract: elvont; kivonat; összefoglalás;
abstracted: elvonatkoztatott; szórakozott;
abstraction: absztrakció; elvonás; elvontság; elvont fogalom; szórakozottság;
to abstract: absztrahál; elemel; eltulajdonít; elvon;
abstractedly: szórakozottan;
2/5 A kérdező kommentje:
nem így gondoltam, hogy lefordítani, ahenm úgymond egy kis "jellemzés"
2009. jún. 23. 15:04
3/5 anonim válasza:
a legjobb szó rá, hogy elvont, pl egy olyan festmény, amin formák vannak össze-vissza, persze a művész biztosan ki akart fejezni vele valamit, és lehet szép, jó, de nem biztos hogy mindenkinek átjön....
4/5 anonim válasza:
Személyre is mondják, hogy "elvont" Olyan aki kicsit emelkedettebb, nem a hétköznapi, vagy az anyagi ügyek érdeklik, mások szemében bolond, jobb esetben szokatlan, vagy méginkább művész lélek. Külsőleg is megmutatkozik, (pl. hajviselet), de a lényeg az életfelfogásának a különlegessége.
5/5 anonim válasza:
A kérdésed az volt , mit jelent az absztrakt szó, ezt meg leírta az első válasz tökéletesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!