Valaki légyszives lefordítaná kb, hogy mit mond?
Na szóval nem kell az egészet,persze igen örülnék ha lefordítanád az egészet,csak tudom,hogy senki nem fog ilyen sokat fordítani.Elég lenne,ha a lényeget vagy csak a fontos mondatokat,pár mondatot ,hogy mit csinál.Igen ,arra én is rájöttem,hogy egy napjáról beszél,ha valaki büszkén ilyen választ írna nekem.
Nagyon hálás lennék érte.Ezt kéze lefordítani: (nem sok)
http://www.youtube.com/watch?v=tyPAeuD47eA
brit angolt beszel, leirja egy napjat, 6:30-kor kel, hetkoznapokon, aztan reggeli, tussolas, aztan iskolaba megy, ami 45 perc- egy ora, ott tanul, ami unalmas, de muszaj megcsinalja, majdnem minden nap a suli utan dolgozik, szoval dolgozdaba megy egyenesen sulibol, 7:30- 8-kor vegez, aztan hazamegy, es megcsinalja a hazifeladatat, aztan megnezi az East Enders-t (ami egy halal unalmas brit szappanopera :P), aztan megy lefekudni, es aztan ujra az egesz a kovetkezo nap. Ha nem dolgozik, akkor az anyukajaval van, es egyutt fozocskeznek, elmondja, mi a kedvenc kajaja, nem ertem, es kb ennyi :)
remelem, segithettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!