Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Milyen nyelvet tanultatok meg...

Milyen nyelvet tanultatok meg az angol után?

Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni az olasz, spanyol és svéd között, de szívesen tanulnék lengyelül is. Turizmusban szeretnék később elhelyezkedni és elsősorban emiatt szeretnék másik nyelvet tanulni.
2012. ápr. 5. 17:53
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
én olaszt tanulok és szeretem, de a turizmushoz manapság lehet hogy nem ez a legmegfelelőbb :S
2012. ápr. 5. 18:00
 2/9 anonim ***** válasza:
68%

Hát én angolt, majd németet aztán olaszt (+ finnt).

Érdemes nemcsak németül de pl. hollandul, dánul is tanulni mert náluk alacsony a munkanélküliség, valamint a fősulim szerint keleti nyelveket (pl. japán)

2012. ápr. 5. 18:01
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

oroszt valamennyire és olaszt. tervbe van a német

én a te helyedben a svédet választanám.

2012. ápr. 5. 18:07
 4/9 A kérdező kommentje:
A svéd nagyon tetszik, de egy évig voltam Svédországban és mindenki anyanyelvi szinten beszélt angolul..ezért gondoltam ,hogy az " felesleges " lenne. Pedig szívem szerint azt tanulnám meg először. Köszönöm a válaszokat! :)
2012. ápr. 5. 18:15
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
a lengyellel sok lehetőséged lenne, de az orosszal is
2012. ápr. 5. 18:26
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
Utána még semelyiket, de előtte németül tanultam. :)
2012. ápr. 5. 20:13
 7/9 anonim ***** válasza:
62%

Én olaszt tanultam, aztán németet.

Az olasz számomra könnyű volt, a német pedig a munkám miatt kötelező.

Én a Te helyedben az olaszra és a spanyolra szűkítenék...

2012. ápr. 6. 00:12
 8/9 anonim ***** válasza:
51%

Szia, hát én is éltem Svédországban, én megtanultam, mert egész általános iskolás koromban ott tanultam. Azt modjuk hozzá kell tenni, hogy a német a magyar mellett a másik anyanyelvem, mert apukám német.

Rajtad múlik, hogy meg tudod-e tanulni, szerintem könnyebb német, vagy holland után elkezdeni svédül, mintha csak angolul beszélnél. Én Överkalixban éltem 3 évet, utána Göteborgban. Szerintem a kiejtés nem mindig egyértelmű, de persze csak akarat kérdése az egész...;)

2012. ápr. 6. 14:13
 9/9 anonim ***** válasza:
spanyolra, mert? Európa legmagasabb munkanélküliségi rátájával! 23%! biztos sokra menne vele...és nem értem miért kellett leszavazni mindenkit, nemcsak svéd nyelv van amit érdemes tanulni!!!
2012. ápr. 15. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!