Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hány nyelven tudtok beszélni?...

Hány nyelven tudtok beszélni? (nem egyszavas tudásra gondolok, hanem mondjuk alapfokon)

Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 22:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Magyarul.angolul középfokon.jövőre fogok tanulni franciát.igaz,hogy azt kérdezted hogy most milyen nyelven tudok,de gondoltam leírom.illetve oroszul tudok,nem egyszavas tudás,de egy alapfokú nyelvvizsgán nem lenne elég,viszont ha külföldre mennék,akkor elég lenne kommunikálni az ottaniakkal.:)és te,kérdező?
2012. ápr. 1. 22:43
 12/24 anonim ***** válasza:
3
2012. ápr. 1. 22:47
 13/24 anonim ***** válasza:
előző vagyok:a magyar az persze az anyanyelvem.de az orosztudásomat,akármennyi is,azt ne úgy nézzétek.nekem ahhoz a nyelvhez érzékem van;)nekem abból a kiejtés sem nehéz,a cirillt is egyedül tanultam meg írni-olvasni,az abc-t,a szavakat is,amiket tudok,és amiket még bővítek:)
2012. ápr. 1. 22:48
 14/24 anonim ***** válasza:
elnézést,22:43 voltam,aki az oroszról írt.nem aki a hármast írta.
2012. ápr. 1. 22:57
 15/24 anonim ***** válasza:
4: Magyar, Angol, Német, Japán
2012. ápr. 1. 23:00
 16/24 anonim ***** válasza:
angolul épp megtudom magam értetni de még bőven van mit fejleszteni rajta, valamint németből még van valamennyi szókincsem meg az alap dolgok úgy ahogy mennek de már 5 éve hogy nem tanulok németet szal kopik a tudás.
2012. ápr. 2. 00:07
 17/24 anonim ***** válasza:
3 (magyar, francia, német)
2012. ápr. 2. 00:15
 18/24 tade ***** válasza:
magyar-szlovak-olasz anyanyelvi szinten, nemet kozpefokon, angolul nagyon alapfokon....
2012. ápr. 2. 00:46
 19/24 anonim ***** válasza:
2. Magyar és angol. Még kettőt mindenképpen szeretnék, ebből egyet már elkezdtem, a másiknál még nem döntöttem el, hogy melyik legyen (van pár, ami esélyes).
2012. ápr. 2. 09:57
 20/24 anonim ***** válasza:
Angol és német.
2012. ápr. 2. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!