Szerintetek angolból hogyan fejlődhetek?
szerintem meg azert a kozepfokujaval kicsit felnottebb temaban kellene mozognia... Attol hogy gyerek konyveket olvasgasson, nezzen meset O mar egy kicsit odebb tart... Most azzal hogy: " little lisa was going to the playground to meet her friends" vagy " the cow was chewing on the green grass in the meadow wuth lots of other cows" mitol lesz JOBB az angol tudasa??
Szeintem neked elesben kene emberekkel tarsalognod. Olvastam egy kerdest reggel hogy hol vannak ingyenes beszelgetos angol klubbok? Talan jarj ilyenre, vagy masokkal alapits egyet es talizzatok parszor hetente egy kavezoban stb, es kikotes az hogy csak angolul lehet megszolalni. Kommunikalni kell emberekkel ahhoz hogy magabiztosabb legy a tarsalgasban. A meseket felejts el, nem vagy mar ovodas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!