Hogyan legyek jó angolból?
Sziasztok. annyira neki vagyok keseredve:/ 1.os vagyok angol előkészítős , szinte csak angolt tanulok. Kicsit rossz a nyelvérzékem, viszont sokszor kapunk szövegtanulást, annál megvagyok dicsérve, hogy jó a beszélőm, de a nyelvtanom(írásbelik) nagyon rossz. Próbálok tanulni, de lehet h nem eleget. félévkor 4es voltam, most már szinte csak 3-som meg 2-esem van(ink 3-mas) és nagyritkán kapok jó jegyet. Én szeretnék javítani de már alig bírok mert be vagyok pánikolva, hogy a kövi doga is szar lesz. Anyukámnak alig merem elmondani ha kapok egy újabb 3mast vagy 2-est, le vagyok cseszve, hogy ha 3 mas leszek akk ne várjak sokat, nyelvvizsgám se lesz. Nincs pofám már elmondani annyira szégyellem, tényleg bánt a dolog, de ha nem mondom el bűntudatom van.
Mit tehetnék? (korepetátorra nics most pénz.)
itt nagyon hasznos trükkök vannak!
ami nekem segített az "effortless english" kölcsönözd ki a torrent kölcsönzőből, és hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!