Lefordítaná nekem valaki németről magyarra ezt a néhány mondatot?
Vettem egy dvd lejátszót, és nincsen hozzá se magyar, se angol nyelvű használati utasítás:@
Szóval ezt kellene lefordítani:
Halten Sie TV |/| gedrückt und geben Sie dabei mit den Zahlentasten den Herstellercode für Ihr Fernsehgerät ein (siehe Tabelle unten).
Lassen Sie TV |/O los.
Codenummern der steuerbaren Fernsehgeräte
Sind mehrere Codenummern aufgelistet, probieren Sie sie nacheinander aus, bis Sie diejenige gefunden haben, die bei Ihrem Fernsehgerät funktioniert.
Köszönöm szépen előre is.
Tartsd TV| /| azonkívül, alacsony-tüzes és te a rugalmasság az alakkal kiékeli a gyártó kódját a tévékészülékedért (lent asztalt lát).
Elhagyod TV |/ót laza.
az adóköteles tévékészülékek kódszámai
Több kódszámot felsorolnak, ők egymás után, amíg megtaláltad azt melyik működik a tévékészülékeddel.
Ui.: Az eleje nem hinémm, hogy jó, mert webfordítóval fordítottam!
tartsa lenyomva a TV gombot és a számbillennyűk segítségével adja meg a tévéjének gyártókódját (lsd. táblázat lent)
engedje el a TV gombot.
A vezérelhető tévék kódszámai.
Ha több kódszám is felsorolásra kerül, akkor próbálja ki őket egymás után egészen addig, amíg meg nem találja azt, amivel a tévéje működik.
(az első meg részemről 0%, és ha lenne olyan gomb, hogy IDIÓTA, akkor azt is benyomtam volna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!