Mikor kezd el bonyolódni az angol?
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 16:10
11/19 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem bonyolult szerintem se, már 5 éve várom hogy elkezdődjön komplikálódni, de semmi..:D
2011. dec. 28. 17:35
12/19 anonim válasza:
Ne időben mérd :D Folyamatosan foglalkozz vele, de ne úgy, hogy "na, most leülök, és tanulok angolt", hanem tölts le egy sorozatot, kezdd el nézni, és figyelj rá miközben szórakozol. Ugyanez van a könyvekkel is. Nem az igeidők meg a reported speech a nehéz része, hanem pl. a rengeteg phrasal verb, idiom meg az, hogy tudd, hogyan fejeznek ki valamit a való életben, na meg hogy mindezt tudd is hasznosítani, miközben beszélsz/írsz. De minél többet használod, annál könnyebben fog menni, annál jobban meg fogsz érteni egy szöveget akár úgy is, hogy vannak benne olyan szavak, amiket nem tudsz, de sokat kitalálsz :)
13/19 anonim válasza:
Az angol egyszerű, csak a kiejtése nehéz.
14/19 anonim válasza:
Középfokon túltól. Akkor már nem áltatja magát azzal az ember, hogy "tud" angolul, hanem rájön, hogy bizony jóval nehezebb, mint kezdetben tűnik. Anyanyelvi szintig szinte lehetetlen eljutni.
15/19 anonim válasza:
3. vagyok
Egyébként akkor nehezebb,ha szakmanyelvént van,pl angol telefonos ügyintéző stb.
16/19 A kérdező kommentje:
12-es, hát kedves vagy, de ezekre semmi szükségem nem volt, még életemben nem ültem le angolt tanulni, még is órákig képes lennék pofázni az említett nyelven:)
2011. dec. 28. 23:19
17/19 anonim válasza:
Örülök neki, hogy semmi szükséged nem volt rá, csak leírtam, én hogy csináltam/csinálom, azért remélem annyira nem zavar. Nincs olyan, hogy "mikortól" bonyolódik, ha kinyitunk könyveket, látjuk, milyen a nyelv, az van, és kész, azt (is) kell tudni :)
18/19 anonim válasza:
Anyanyelvi szinte úgy lehet eljutni hogy elköltözöl egy angolszász országba ahol rá leszel utalva az angol nyelvre.Egy ismerősöm 5 évet élt Angliában és tökéletesen beszéli az angolt.
19/19 anonim válasza:
Ja és ő mikor kiment egy szót sem tudott angolul de megtanulta.Csak középfokú nyelv vizsgát tette le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!