Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mikor kezd el bonyolódni az...

Mikor kezd el bonyolódni az angol?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 16:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem bonyolult szerintem se, már 5 éve várom hogy elkezdődjön komplikálódni, de semmi..:D
2011. dec. 28. 17:35
 12/19 anonim ***** válasza:
Ne időben mérd :D Folyamatosan foglalkozz vele, de ne úgy, hogy "na, most leülök, és tanulok angolt", hanem tölts le egy sorozatot, kezdd el nézni, és figyelj rá miközben szórakozol. Ugyanez van a könyvekkel is. Nem az igeidők meg a reported speech a nehéz része, hanem pl. a rengeteg phrasal verb, idiom meg az, hogy tudd, hogyan fejeznek ki valamit a való életben, na meg hogy mindezt tudd is hasznosítani, miközben beszélsz/írsz. De minél többet használod, annál könnyebben fog menni, annál jobban meg fogsz érteni egy szöveget akár úgy is, hogy vannak benne olyan szavak, amiket nem tudsz, de sokat kitalálsz :)
2011. dec. 28. 19:50
 13/19 anonim ***** válasza:
Az angol egyszerű, csak a kiejtése nehéz.
2011. dec. 28. 20:24
 14/19 anonim ***** válasza:
Középfokon túltól. Akkor már nem áltatja magát azzal az ember, hogy "tud" angolul, hanem rájön, hogy bizony jóval nehezebb, mint kezdetben tűnik. Anyanyelvi szintig szinte lehetetlen eljutni.
2011. dec. 28. 21:00
 15/19 anonim ***** válasza:

3. vagyok

Egyébként akkor nehezebb,ha szakmanyelvént van,pl angol telefonos ügyintéző stb.

2011. dec. 28. 21:07
 16/19 A kérdező kommentje:
12-es, hát kedves vagy, de ezekre semmi szükségem nem volt, még életemben nem ültem le angolt tanulni, még is órákig képes lennék pofázni az említett nyelven:)
2011. dec. 28. 23:19
 17/19 anonim ***** válasza:

Örülök neki, hogy semmi szükséged nem volt rá, csak leírtam, én hogy csináltam/csinálom, azért remélem annyira nem zavar. Nincs olyan, hogy "mikortól" bonyolódik, ha kinyitunk könyveket, látjuk, milyen a nyelv, az van, és kész, azt (is) kell tudni :)

2011. dec. 28. 23:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Anyanyelvi szinte úgy lehet eljutni hogy elköltözöl egy angolszász országba ahol rá leszel utalva az angol nyelvre.Egy ismerősöm 5 évet élt Angliában és tökéletesen beszéli az angolt.
2011. dec. 28. 23:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Ja és ő mikor kiment egy szót sem tudott angolul de megtanulta.Csak középfokú nyelv vizsgát tette le.
2011. dec. 28. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!