Melyik a legszebb magyar szó kiejtésileg? Illetve jelentésben?
Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 20:26
2/20 anonim válasza:
kiejtésileg a hóhér... jelentésben szerintem a péntek :D
3/20 anonim válasza:
jelentésben mindenkiépp : ~SZERETET.
kiejtésben nem tudom:)
a magyarnál nincs nehezebb és szebb nyelv véleményem szerint,csak sok ember nem használja..korombeliek főleg nem.
énis írom az olyasmi röviditéseket hogy : vok,h,stb..,de egyszerűen rámragad a többiektől:S
14L
4/20 anonim válasza:
A '80-as években az "édesanya" volt a szavazás nyertese, manapság szerintem az "extraprofit" nyerne, ha megszavaztatnák!
:(
5/20 anonim válasza:
Kiejtésileg a "halolaj", jelentésben pedig a "szeretet".
6/20 anonim válasza:
egyes tesztek szerint a külföldieknek a cipőfűző szó tetszik a legjobban
8/20 anonim válasza:
megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért:D Nálam ez a tuti :D
9/20 anonim válasza:
Kiejtésre: figyelmeztetés, hozzáállás, halál (ezek jutnak eszembe, de vannak még)
Jelentésre: hát...szeretet, ja.
10/20 anonim válasza:
"Kedves megegészségesedésére!" - koccintáskor olyannal, aki éppen abban a pillanatban nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!