Melyik a legszebb magyar szó? Szavaztál már?
2009. aug. 28. 07:29
1/22 A kérdező kommentje:
most látom csak én is,h.eddig mikre szavaztak a legtöbben..
cigánybűnözés,köcsög,megszentségteleníthetetlenségeteitekért...,(vagy hogy kell ezt írni),zsírpörkölt....stb...
ez elég elszomorító,h.egy ilyen nemes kezdeményezést így elrontanak az idióták:)
2009. aug. 28. 07:34
2/22 A kérdező kommentje:
#elrontják
2009. aug. 28. 07:35
3/22 A kérdező kommentje:
én a szellőre szavaztam egyébként.
2009. aug. 28. 07:36
5/22 anonim válasza:
Rosszul látod, valaki egy kis cselt vetett be, hogy tönrevágja a szavazást. Én azért bevallom kicsit megmosolyogtam, hogy eddig mindig a szeretet a szerelem az édesanya meg hasonló szavak voltak, most meg a köcsög meg stb. :D
Ez nem szabályos szavazás eredménye, valaki(k) írtak egy kódot és az szavazott helyettük 12000-szer.
6/22 A kérdező kommentje:
igen erre én is gondoltam...4000 valamennyi cigánybűnözés szavazt,és kb.1000 szeretet..azért ez gyanús..
2009. aug. 28. 08:30
7/22 A kérdező kommentje:
#szavazat
2009. aug. 28. 08:30
8/22 anonim válasza:
Én a hajnalcsillag szóra szavaztam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!