Melyek a legszebb hangzású magyar szavak a véleményetek szerint?
Figyelt kérdés
És most hagyjuk a "szerelem" "anyaság" meg hasonló szavakat: nem az értelmére, a jelentésére vagyok kiváncsi, hanem arra, AHOGYAN hangzik.
Szerintem a legszebben hangzik ez a szó:
puszedli
Mondd ki hangosan! De ne csak úgy, szárazon, hanem érzéssel, puha nyelvvel, lágyan... ugye milyen szép? :)
Írjatok ti is ilyeneket.
2009. aug. 17. 19:50
1/40 anonim válasza:
Nekem a cipőfűző a kedvencem.:)
4/40 anonim válasza:
combcsont:D meg általában amiben f van sz meg c:)
Amúgy irodalom órán engem jól lehurrogtak, amiatt hogy azt mondtam nem a jelentésétől lesz szép egy szó.
5/40 anonim válasza:
illúzió. Nem csak a jelentése miatt, de valahogy annyira jól esik kimondani ezt a szót:)
7/40 anonim válasza:
hajolaj .. nekem nagyon tetszik , olyan lágy gyenge , érzéki , egy tanér bécsi azt mondta hogy a szeretlek helyett ezt kéne mondani mert a szeretlek et nehéz kimondani
9/40 anonim válasza:
Nekem a Lilla név egyik becézése,a luli tetszik nagyon :D
10/40 anonim válasza:
csokoládé..(:
kimondani nagyon jó és szépen hangzik..sztem..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!