Apró nyelvek! Ki beszél / tanult közületek valamilyen kisebb, különleges nyelvet?
Én csak a hagyományos, nagyobb nyelveket tanultam, de lenyűgöznek a kicsik. Érdekel, hogy a GYK olvasói közül tud-e valaki mondjuk grúzul, cseremiszül, rétorománul vagy jiddisül...
Ha van időd, és annyira kicsi nyelv, mutasd be egy kicsit: kik beszélik, hányan, hol stb...
Kérek szépen életkort, nemet, és hogy mennyire tudsz / mennyit tanultál, és milyen apropóból.
Előre is köszönöm mindenkinek a hozzászólását!
:D
Héló
Én az örménnyel próbálkozok, énmagam is (részben, de csakis részben, 12,5%-ban ) örmény vagyok. Igazából véletlen jöttem rá erre a dologra. Rákerestem a neten, és mindennek, de tényleg mindennek utánnajártam. Az ország gyönyörű, a kaják finomak (falafel, pide, sólet, meg csupa közelkeleti kaják), a lányok szexik, a kultúra jó.
Nabyon örülnék és megköszönném annak aki segítene találni !normáiis! agyagot a nyelvtanuláshoz. Ennyi lett volna!
Afrikai nyelveket meg nem
tanul senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!