Miből és hány nyelvvizsgátok van? Úgy érzitek, hogy a tudásotok szintje alátámasztja a papírt?
angol közép - ennél jobban is tudok beszélni, ősszel megyek felsőre
német közép - meg se tudok szólalni, de amikor vizsgáztam akkor folyékonyan beszéltem, pedig csak pár éve volt.
Német középfokról van papírom, de felsőfokon beszélek, német szakos egyetemista vagyok. ha majd egyszer valaki elismervényt kér a felsőfokú papírról, letezsem, addig meg nem dobom ki rá a pénzt.
amúgy még egy holland alapfokúm van, de épphogy pötyögök. angolul sokkal jobban beszélek, abból mégsincs nyelvvizsgám.
német középfok - tavalyelőtt tettem le, új tanár jött, aki nem képes tanítani, így eléggé visszafejlődtem.
angol középfok - június 16.-án kiderül, átmentem-e :D (Tuttifix!)
angol felső szakmai: 2 éve csináltam->írásban felsőfokon vok, szóban középfokon
német szakmai közép: tavaly tettem le, nyár óra újra németezem, szinten akarom tartani
Négy nyelven beszélek felsőfokú szinten, de nyelvvizsgám egyikből sincs. Van helyette diplomám, szerintem többet ér... :P
Miután mindegyik nyelvemet napi szinten használom fordítóként és tolmácsként, sosincs gondom velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!