Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent a következő rövid...

Mit jelent a következő rövid angol szöveg magyarul?

Figyelt kérdés

Az alábbi képen látható éppen a godaddy-n regizek de kérdezett és nem teljesen értem: [link]

thx

2011. nov. 22. 08:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Most nem veszem ki,hogy rólad vagy az eladóról van szó(de szerintem rólad) nagyjából azt,hogy kapni fogsz egy kódot vagy valamit amivel igazolod hogy a neved hiteles,és megbízható vagy.Gondolom a kóddal érvényesíteni kell,hogy részt vehess az adott weboldalon..Leellenőrizik a megadott adatokat egy telefonhívással..Feltételezem hogy meg kellett adni egy telefonszámot is..

De ez így szokás.Regisztrálsz,megadod az adatokat amit kell,és később a weboldal felhív,hogy leellenőrizze jó telefonszámot adtál meg,és te vagy az aki regisztrált.Ha visszaigazolod hogy igen,te vagy akkor elfogadják a regisztrációdat..Így akarják kiszűrni azokat a csalókat akik mások nevével akarnak regisztrálni..

2011. nov. 22. 10:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem köszi. Bár így csak a telefonszámot tudják leelenőrizni :)
2011. nov. 23. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!