Csecsen nyelvhez valami anyag?
Fura lehet hogy ezt a nyelvet szeretném tanulni, csak hallottam youtube-n egy csecsen nyelvű zenét és nagyon megtetszett mert szép, legalábbis nekem. :P
Tud hozzá valami anyagot? Nyelvtan vagy szótár? Nyelvtan van vhol?
Esetleg szójegyzék v ilyesmi?
Tudtok segíteni?=/
szia itt vannak alapdolgok ahogy látom:DHa esetleg tudsz oroszul akkor azzal könnyebben tudsz keresgélni a neten sztem:)
Az énekig nem olyan jó de a nyelv sztem szép :D
http://www.youtube.com/watch?v=KJCGoYkfxi8&list=FL9MXkn3Hhsn..
Hát oroszul sajnos nem tudok :/
Valami nyelvtani összefoglaló kellene, a szótárkérdést majd megoldom:)
Legalábbis remélem hogy meg tudom oldani...online szótár
4.
Úgy érted, hogy a bérgyilkolásból élők szoktak csak emigrálni?
jahh és ha valakit érdekelne esetleg, itt az én favorit zeném! :))) ez a számunk a kedvesemmel :)
Kedves 6-os:
nem..nem úgy értem - azonban az emigráció, mint jelenség, természetéből fakad az, hogy minden nemzetből és minden időszakbanben elsőként azok kelnek útra, akik nem a legszelídebbek és "-törékenyebbek", hanem az alkalmazkodó, "jég hátán is megélő", (sőt: erőszakos!) alkatok. A csecsen nép pedig már eleve kemény: megedzette a sorsa. Akik tehát vándorbotot vesznek a kezükbe, sokszor a kemények közt is a keményebbek. Ez nem azt jelenti azért, hogy ne hagynák el a hazájukat - esetleg - zongoraművészek, gyógyszerészek és óvónők is..
(4-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!