Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Nem borzasztó fűlsértő az...

Nem borzasztó fűlsértő az angol akcentus?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon idegesítő.

Ahogy beszélnek. Az a "Óóóuuuh nooouuu" "Óuuuh deear" "Hellooouuu" "Hallouuu"

Az amerikai szlenges szövegelést jobban értem mint amikor az angolok beszélnek, és így ooouuuznak.

Hát nem borzasztó hallgatni?

2011. aug. 12. 11:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szornyu. En kifejezetten szeretem.

Az amerikai sem rossz, de tenyleg attol fugg, ki melyiket erti jobban.

2011. aug. 12. 15:08
 12/15 anonim ***** válasza:
nekem az amerikai nyegle, az angol meg sznob :) valahogy ezt érzem, mikor hallom őket beszélni, ettől függetlenül szeretem az angol nyelvet, én inkább az amcsi akcentussal tanultam beszélni.
2011. aug. 12. 18:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Az amcsit könnyebb megérteni ez tény.más,mint az amcsi,de szerintem nincs vele semmi baj.ha rendszeresen hallgatja az ember akkor meg lehet szokni.
2011. aug. 13. 14:16
 14/15 anonim ***** válasza:
70%
Én például az amerikaitól kapok hidegrázást. De ez a glasgow-i nyelvjárás amit valaki linkelt... hát nem egyszerű, nem beszélve arról, hogy én egy betűt nem értettem belőle.
2011. aug. 15. 16:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Én imádom, az orrhangú amerikai sokkal rosszabb szerintem. Mindenki úgy beszél, mintha meg lenne fázva, közben énekelni próbál
2022. okt. 21. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!