Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent? (ANGOL! )

Mit jelent? (ANGOL! )

Figyelt kérdés

"Thats easy! Some dude name Jack got bored and took a look at Ludwig's grave, he found a token a put it in the clown head's mouth because he thought it was going to rain candy. However, all hell breaks loose. Jack you dick!"

Illetve még ez kéne:

http://www.youtube.com/watch?v=9kCuVDgoxVw

Amit az elején mond,még az kéne!

Köszi!

2011. júl. 19. 10:17
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

Akkor majd megmutatom, a felénél járok. ;D

Jajj, ez pont kimaradt az életemből, én a Tapsi-hapsin meg a Tom & Jerryn nőttem fel. :D Na meg a Fakopáncs Frici kalandjain. :DD Aztán később Andy, a vagány a Jetixen, azt még imádtam. :D A Pokémonról ne is beszéljünk. XD

Hát ez az, hogy nekem meg a matek a szívem csücske, és mégis így bealáznak. :D

2011. júl. 19. 12:12
 32/49 anonim ***** válasza:
Amúgy egy csomó Disney-mesét most újra végignéztem, Pocahontas, Oroszlánkirály 1-2, Mulan, Herkules... Nagyon szeretem őket. :D
2011. júl. 19. 12:13
 33/49 anonim ***** válasza:
Na meg az Anasztázia!:D
2011. júl. 19. 12:14
 34/49 A kérdező kommentje:

A Tom és Jerry-t szerettem,néztem is mindig,az Andy a vagányt csak olyan 12-13 éves koromban láttam.

A Fakopács Frici kalandjait én nem láttam,a Pokémont néztem,de ma meg iszonyú nagy hülyeségnek tartom! XD

2011. júl. 19. 12:15
 35/49 A kérdező kommentje:

Sajna én ezeket a Disney meséket nem láttam,csak Hófehérke,Szépség és a szörnyeteg,meg még néhány.

na meg a Shrek! :D

Macsakafogó

Mesék a kriptából! :D

2011. júl. 19. 12:16
 36/49 anonim ***** válasza:

Ajajaj! :D Pedig ezek a legjobbak, bár mondjuk elég lányosak, de talán a Herkules meg az Oroszlánkirály annyira nem.

A Macskafogót NAGYON NEM szerettem. :D A kriptásról most hallok először. :D A Hófehérke mondjuk megint elég lányos ;D, azt szerettem, a Szépség és a Szörnyeteget egyszer láttam, annyi elég is volt nekem:D.

Jajj, Shrek! :D Azt nézegesd is, mert tétel lehet magyarból. :D Nekünk az volt, csak nem én húztam ki.

2011. júl. 19. 12:21
 37/49 A kérdező kommentje:
A Shrek??!! Ez komoly?
2011. júl. 19. 12:25
 38/49 anonim ***** válasza:
Igen, konkrétan a Shrek és a hagyományos népmesék kapcsolata volt a tétel, de tök könnyű, egyszer elolvasod, és már tudod is. :D
2011. júl. 19. 12:31
 39/49 A kérdező kommentje:

Most egy jó ideig nem leszek!

Szóval addig is szia! :D

És köszi mindent! :)

2011. júl. 19. 12:32
 40/49 A kérdező kommentje:
Köszi! :D
2011. júl. 19. 12:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!