Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Most komolyan. Veletek ez még...

Most komolyan. Veletek ez még nem fordult elő? :S

Figyelt kérdés
Igazából engem baromira zavar az,hogy a sok okos ember úgy tudd helyesírást javítani,hogy a kérdésre rá se koncentrál csak a válaszra hogy hát az hosszú "Ú" meg rövid "ö" meg két "l" Most komolyan...tegyétek a Szívetekre a kezeteket ,hogy ti soha egy helyesírási hibát se vétetettek...Ti mindig tökéletesen írtatok MOST is...Most nem azért hibázni emberi dolog...Most komolyan milyen rosszul eshet egy embernek,hogy feltesz egy értelmes kérdést és ti a helyesírásával vagytok elfoglalva...ez szomorú...És persze nem az olyan kérdésekre gondolok amik teljesen értelmetlenek hanem a normális épp kérdésekre...Gondolkodjatok már...
2011. júl. 18. 20:30
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

00:35:

Nem érzem magam igénytelennek azért mert képes vagyok az emberi hibát elnézni...

Ha nagyon érdekel a szöveg elolvasom...ha meg nem akkor nem...de nem szólóm le,hogy nem helyes az írás...

Mert ki vagyok én,hogy leszóljam???Az anya:Az apja?A nyelvtantanára...Maximum ha olyan rossz megbukik nyelvtanból...az az ő baja...

Nem az enyém nem a tiéd nem a másé...Én nem fogok leszólni senkit!

Én ezzel a kérdéssel ezt akartam elérni...

Köszönöm...

2011. júl. 19. 00:51
 22/23 anonim ***** válasza:
Az a nagy probléma, hogy el van hanyagolva a nyelvtan tanítás, inkább az irodalomra figyelnek és magyar érettségin meg se lehet bukni helyesírásból.
2011. júl. 19. 08:46
 23/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! A 22:03-as válaszom nem volt értelmetlen. Ez egy nyitott oldal. Ha ide felteszel egy kérdést, nem csak téged érdekelhet a válasz. Pillanatnyilag 70% hasznosnak gondolja, de ha csak 1% gondolná annak, akkor is megérte volna leírnom az az 1% miatt.

Remélem, kaptál hasznos választ is a kérdésedre, így el tudod viselni, ha az enyémet nem érzed annak. Sajnálom, hogy így van, jószándékkal írtam.

2011. júl. 19. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!