Most komolyan. Veletek ez még nem fordult elő? :S
20:51
Persze hát emberek vagyunk mind...És gondolom neked meglenne rá az okod,hogy kritizáld az embereket de mégse teszed...hisz emberek vagyunk mind...És látod akik meg éjjel nappal a gép előtt rostokolnak és nem tudnak már mit kezdeni magukkal nah azok aztán osztják az észt rendesen...
hát mert itt nincsenek arcok...emberek..személyek...akiknek megmondja...
Lehet nem is testépítő csak sokat olvas a neten :D:D
Valóban idegesítő, amikor valaki feltesz egy normális kérdést, és válasz helyett valami lényegtelen dologba kötnek bele. Ugyanakkor az igénytelenség is zavaró.
Helyesírási hibát mindenki vét. Ki többet, ki kevesebbet. Nem keverendő össze azonban az igénytelenséggel. Tudod, a nyelvet másodsorban az egymás közti kommunikációra használjuk. Meglepődtél azon, hogy másodsorban? Nézz utána! Amilyen igényesek vagyunk a nyelvünk használatára, olyan igényes a közeg, amiben élünk. Ráadásul az igénytelen nyelvhasználat visszahat a gondolkodásunkra. Te írtad, hogy "gondolkodjatok már". Igazad van, de nem mindegy, hogyan tesszük.
Értelmes embert az ilyesmi kell, hogy zavarjon. Nagyon helyes, hogy sokszor szóvá teszik. Nem helyesírási hibáról van szó, hanem igénytelenségről. Elvárható, hogy törekedjünk rá. Legalább, amikor olyan kérdést teszel fel, ami a helyesírás kritizálására vonatkozik, azt ne tömd tele bosszantó hibákkal!
"Veletek ez még nem fordult elő?" Mire vonatkozik a kérdésed?
Arra, hogy követtem el helyesírási hibát? Rengetegszer előfordul, de igyekszem ritkítani.
Esetleg arra gondoltál, hogy az elmúlt közel 20 évben, amióta rendszeresen hozzászólok internetes fórumokhoz, szóltak-e be nekem igénytelen fogalmazás vagy egyszerű helyesírási hiba miatt? Ritkán, de erre is volt példa. Valamiért ez nálam nem rendszeres, pedig biztosan van ebben is hiba, de törekszem rá, hogy minél kevesebb legyen. Többször használtam a törlés gombot, elküldés előtt mégegyszer átnéztem az írásom, és javítottam is, amit találtam. Éppen két napja fordult elő, igaz nem írásban, hogy valamit helytelenül fogalmaztam, és kijavítottak. Megköszöntem.
A te hozzászólásaidon nem látszik ilyen törekvés, és ez szomorú. Szomorúbb, mint az, hogy nem a kérdésedre válaszolnak. Pedig, ha valaki szól a helyesírásodért, az nem veszi el a lehetőséget, hogy más válaszoljon a tartalomra is.
22:03:
Köszönöm válaszod...Te nagyon okos és értelmes összetett hozzászóló...
Látod te is nagy ívben tojsz a kérdésre csak kötekedni jöttél ide...Elég szomorú ez...Gondolom neked diplomád van ebből és nyelvész professzor vagy,hogy ilyet mersz mondani vagyis írni...
Gratulálok...Igazán gratulálok:)
U.I.:Megkérnélek hogy ezzel menj másik kérdésre mert ide teljesen értelmetlen volt ez a válasz.Köszönöm...
22:03:
Jah és még valami ha visszaolvastál volna írtam valamit...persze azt nem olvastad vissza...még egyszer nem fogom leírni bocsáss meg:)
Mert elolvastad a Kérdést és válaszoltál..Oké.. végül is Így kell csinálni:)
De ez már egy beszélgetéssé nőtte ki magát...De persze ezt sem értheted gondolom...Mert te csak a kérdésre válaszoltál és az én írás módomat degradáltad le:) Mit vársz mégis?Hogy köszönjem meg amit írtál?
Köszönöm,hogy megpróbáltál lealázni az okoskodásoddal és a gondolat meneteddel...Elég szomorú,hogy neked ez a jó ha embereket okosíthatsz ki és próbálod rájuk tukmálni a tudásod...Nem kértem belőle köszönöm...És a fáradságot se még ezt a sok mindent amit összekapartál..Vagyis áhh hát neked nem kellet mert a tökéletes intelligenciádból jött az egész:)
Az olyan okoskodó ember fajta miatt mint te tart ott a sok ember ahol...
De sajnos tudod mit..engem nem hat meg ez az okoskodás...És hiába válaszolsz rá nem is fog érdekelni mert sajnálom ezt kell mondanom de az ilyen ember típustól mint a tiéd kirázz a hideg...
Köszönöm ha elolvastad...
00:35:
Azt hiszem nem ezt írtam...de nem szeretem az ilyen lekezelő írásmódot...Szerintem ezt meg lehetett volna normálisan is magyarázni nem úgy ,hogy közben engem degradál le...
És persze nem kell félre érteni,hogy én ezeket hibákat elfogadom SŐT támogatom is...Hanem azt akarom ezzel mondani,hogy attól mert egyszer vagy kétszer vétesz miért kell rögtön javítani?Beleszólni? Leégetni? Honnan tudod,hogy ő már észre nem vette a hibáját és nem szégyelli magát érte? Te ezeket tudod??
Nem...Akkor meg miért szólód le???
Én ezzel ezt akartam kifejezni de ezek szerint nem volt érthető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!