Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ki tanult már Japánul?

Ki tanult már Japánul?

Figyelt kérdés
Minden almom az, hogy megtanuljak japánul és, hogy elmehessek egyszer (vagy töbször xD) Japánba is. Igazábol az érdekelne, hogy Magyarországon mennyire van lehetőségem megtanulni a nyelvet, úgy hogy nem tudok rá túl sok pénzt szánni.
2011. júl. 7. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Bár egy tanár jól jönne, egy alapabb szintet biztos el lehet érni szimplán az interneten megtalálható forrásokból (és onnantól kezdve is biztosan boldogulni lehet szerintem).
2011. júl. 7. 14:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Netes cuccokkal, illetve ingyenes ha egyetemre jársz.
2011. júl. 7. 14:20
 3/5 A kérdező kommentje:

egyetem...hol van az meg nekem...meg van 3 evem a sulibol...

ok h a neten vanna nyelvleckek de eleg rajtudk sokszor eligazodni, es jol jonne ha lenne valaki akitol kerdezhetnek.

2011. júl. 8. 10:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Kérdezz nyugodtan. ;)

Illetve az animeaddictsnak van japán nyelv topikja.

2011. júl. 8. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:

japanpelcek.freeblog.hu

bár használható nyelvtudáshoz elengedhetetlen a tanár. (az én nyelviskolám: momiji.hu)

15/L

2011. júl. 23. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!