Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Dánul, svédül, norvégül vagy...

Dánul, svédül, norvégül vagy finnül a legérdemesebb tanulni?

Figyelt kérdés
Melyik nyelv tudásával lehet a legtöbb munkalehetőséget találni itthon? És szerintetek melyik a legszebb közülük?
2011. jún. 21. 21:14
1 2
 1/19 valakiakitnemismersz ***** válasza:
39%
Norvégia szerelmese vagyok így egyértelműen az.14/f
2011. jún. 21. 21:18
 2/19 anonim válasza:
Szerintem mindegyikkel kb ugyanannyi munkát lehet találni. És a finn a legszebb, csak jó nehéz. :)
2011. jún. 21. 21:24
 3/19 anonim ***** válasza:
finn folk metál a legjobb a finn wow-osok európa legjobbjai finnugor nyelvcsaládból származunk szerintem eleget érveltem a svéd mellett :D
2011. jún. 21. 21:26
 4/19 anonim ***** válasza:
88%
Egyértelműen a svéd a leghasznosabb és talán a legkönnyebben megtanulható is. És a legszebb is:D
2011. jún. 21. 21:27
 5/19 A kérdező kommentje:
Nekem a finn annyira nem tetszik...de igazából nem is tudom, hogy döntsem el. Tudnátok küldeni pár dán, norvég vagy svéd nyelvű videót mondjuk youtuberól?
2011. jún. 21. 21:30
 6/19 anonim ***** válasza:
Legérdemesebb angolul, németül, oroszul, franciául tanulni; az általad fölsoroltak közül pedig szerintem attól függ, melyik országban akarsz élni. Egyikkel sem döntesz rosszul, csak vess egy pillantást az átlagos fizetésekre arrafelé... Amúgy szerintem én svédül tanulnék közülük.
2011. jún. 21. 21:34
 7/19 A kérdező kommentje:
Angolul felsőfokon, olaszul középfokon tudok. Franciát most fogom kezdeni, abban biztos vagyok, hogy jól fog menni, mert az olaszhoz hasonló és a nyelvérzékem is jó. Azért akarok skandináv nyelvet, mert minornak nem lehet akármilyen nyelvet felvenni, úgy hogy a 0-ról indulsz. Ezeknek pedig lenne értelme.
2011. jún. 21. 21:37
 8/19 anonim válasza:
Van pár finn ismerősöm nagyon jó arcok, bár gondolom a többi skandináv is :). Én a finn nyelvet választanám!
2011. jún. 21. 21:41
 9/19 anonim ***** válasza:

dán: http://www.youtube.com/watch?v=k5Q69SfS1WE ez annyira nem szép, a kiejtés is nehéz

norvég: http://www.youtube.com/watch?v=P9GUGxg5RWI inkább a svédre hasonlító kiejtés, dánnal nagyrészt megegyező írás

svéd: http://www.youtube.com/watch?v=WtVLUE-bd10 szerintem a legszebb nyelv a világon:)

2011. jún. 21. 21:41
 10/19 anonim ***** válasza:
21:26 as vagyok amúgy énis a finn-re szavazok csak poén volt a mondat vége:p
2011. jún. 21. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!