Magyarország melyik nagyvárosában a legérdemesebb élni (ha Budapestet nem számítjuk)?
senki sem lakna szívesen abban a nagyvárosban, amiben most van, mindenki Budapesten lakna inkább, ott van a legtöbb szabadidős program, és ott a legnagyobb a választék a boltokban, valamint ehhez a fizetések is magasak.
egyik "nagyváros" sem teljesíti ezeket a kritériumokat, hogy érdemes legyen ott huzamosabb ideig lakni annak, aki Pestet is választhatná.
ma 23:42:
Ne beszélj más nevében, én például semmi pénzért nem laknék Budapesten, ahol szinte minden hétvégi programom 1 óra kifelé araszolással kezdődne, mert én meg pont Budapesten nem tudom elképzelni az érdeklődési körömnek megfelelő programot. Szerintem amúgy akik Budapestre költöznek, 90%-ban a jobb munkalehetőségek miatt teszik, ha annyira élhető hely lenne akkor nem költöznének egy csomóan ki az agglomerációba.
A vidéki "nagyvárosok"(értsd: 100 ezer fölöttiek) közül szerintem Pécs a legjobb hely(nem ott lakok, nem azért mondom), Debrecen nekem annyira nem szimpatikus(illetve általában a síkságon fekvő városok nem azok).
tegnap 23:42
Szerintem se beszélj más nevében. Én sem laknék Pesten még ha ingyen volna sem.
Sopron, Győr, Székesfehérvár, esetleg Siófok. Ezekben a városokban szívesen élnék.
Én most Miskolcon lakom, de el szeretnék költözni valami jobb helyre, mert ez itt mordor földje. :D
De Budapestre nem szeretnék, nem tetszik.
Nekem is bejön Székesfehérvár meg Sopron.
Várom még az ötleteket!
23:42: Attól függ, ki mit ért szabadidős program alatt.
Pesten sokáig kellene mennünk, mire alkalmas helyet találok a cross/quadozáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!