Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Segítenél a fordításban?

Segítenél a fordításban?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=9JlVYzDSJ5g&feature=related

Elég pár dolgot, amit értesz belőle. :) Igaz, tanulok angolul, de azért ennyire még nem megy. :S

2009. márc. 23. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:
A pasi azt kérdezte tőle, hogy mire jelölték pontosan, mire Holly: a legjobb televíziós szereplő. A srác kérdezett még valamit, amit nem értettem, de H. válaszából ítélve ("Jaj, fantasztikus volt!), az élményre kérdezhetett rá, amikor megtudta, hogy jelölték. Holly valamit említ, valami borzalmasat ("Oh, it was terrible!"), azt nem értettem, mire vonatkozott. Nem valami hatalmas fordítói munka, de látom egyetlen válaszként megteszi :)
2010. febr. 25. 15:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Nemhittem volna, hogy fognak a kérdésemre válaszolni :D
2010. febr. 25. 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Szívesen! Lehet, hogy később majd MÉG többet fogok érteni belőle! ;) Addig csak hámozgatom a mondanivalót... :D
2010. febr. 26. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!