Tapasztalat szlovénekkel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nemrég ismertem meg egy szlovén srácot(netről,szóval webkamerán keresztül).Nagyon szimpatikusnak találjuk egymást,rengeteget beszélgetünk,ő is most van túl egy komolyabb szakításon,jól megértjük egymást az eddigiek alapján.
Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat !
2011. jún. 17. 17:53
11/12 anonim válasza:
Ismerek úgy 16 szlovént, összes nagyon rendes, becsületes, bulizós fiatal
12/12 anonim válasza:
Azt mondják a szlovén fiúkra, hogy nagyon hidegek, és távolságtartóak. Hát én ezt eddig nem vettem észre.
A burekes bácsi kacsintgat, a pincér mosolyog, és még az utcán is rádköszön, egy másik pincér is simán mosolyog meg kacsint rád, beszélget, kérdez, érdeklődik. Szóval nem hiszem, hogy valójában annyira hidegek, mint amilyennek mondják őket :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!