Segítene valaki? Fontos köszönöm előre is (angol)
tudd nekem valaki ebben segíteni? szeretnék írni egy levelet angolul a következő lenne a szöveg:)
szia, örülnék ha elfogadnád az ismerősnek jelölést. Szeretnék egy rajzot készíteni rólad, ha te is benne lennél, én ezzel is foglalkozom különböző emberekről készítek képeket és szeretném ha te lennél az egyik, csatolok egy rajzot, hogy lásd milyenre számíthatsz. megtisztelnél ha elfogadnád a jelölést. előre is köszönöm! további szép estét
nagyon megköszönném ha segítene nekem ezt valaki lefordítani angolra:)
nem tükörfordítás, de ugyanaz a lényeg:
Hi,
please accept my friend request. I'd like to draw a portrait of you (with your permission of course). I draw portraits of all kinds of people and I'd be really happy, if you'd let me draw you too. I attached a drawing, in case you want to know what to expect. I'd be honored if you accepted my request. Thanks in advance! Have a nice day!
Hello! I'd be pleased if you'll accept the request! I'd like to make a drawing of you, if you want too. I'm dealing with drawing people, and I want to you to be the one of them. I affix a picture, to make you know what do you have to expect!
I'm looking forward to your response! Have a nice day!
Utolsó!
A fordításod tragikus!
A helyes fordítás az első válaszolóé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!