ITK origo középfokú nyelvvizsga (angol) szituációk ill. képleírásról kérnék tapasztalatokat aki már volt ezen? Előre is thanx.
Kedves második.Egy barátom kedvéért mentem el én is nyelvvizsgára, 0 készüléssel, szerintem ennek ellenére elég jó, hogy meglett és nem 61%-kal.
Ha meg nem tudod miért írom, hogy mindenkiét lehúzták, ne okoskodj bele légyszi. Egész konkrétan végignéztema TELJES listát a szóbelikről és baromi sokan voltak 40-50% környékén, 70%-ot alig ütötte meg pár ember, azt pedig erősen kétlen, hogy csupa alig makogok középszinten ember ment volna a szóbelire. Persze ennek már vagy 3 éve, lehet azóta nem csak az ember pénzére mennek (akkoriban ez köztudott volt, mielőtt valaki ebbe is belekötne)
Ne haragudj, nem volt szándékomban beleokoskodni, de a te kommented alapján nem tudhattam, hogy mindenkiét lehúzták.
De akkor is tény, hogy a középfokú nyelvvizsgán nem az az elvárás, hogy leírd, ami a képen van. Sőt, nekem külön szóltak, hogy ne konkrétan a képről beszéljek, és ne is saját magamról. Lehet csak én kaptam "szigorú" vizsgáztatót.
NEKEM A KÉPEN EGY KISLÁNY VOLT, AKI MOSOGATOTT.
a SZITUÁCIÓ PEDIG AZ, HOGY SZÍNHÁZJEGYET KELLETT VÁSÁROLNOM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!