Üzleti szakmai középfokú vagy emelt szintű nyelvvizsga?
Olyan nincs, hogy emelt szintű nyelvvizsga, csak emelt szintű érettségi, ami ha megfelelő százalékot elér, akkor megfelel egy középfokú nyelvvizsgának.
Hogy melyiket könnyebb megcsinálni az rajtad múlik. A szükséges nyelvtan az megegyezik. A különbség, hogy érettségin köznapi szókincset kell tudnod, a szakmai középfokún pedig a szakmai szókincset.
Béna voltam bocsi, annyi érettségis kérdés van itt, visszakerestem, hogy hátha van valami ami nekem kell, de nem volt. Így maradt az emelt szint a fejemben.
Felsőfokú nyelvvizsgára gondoltam!
Kizárt hogy az angolt 1 év alatt felsőfokon elsajátasd ha kezdő vagy... kizárt.. max ha minden nap csak ezt csinálnád, vagy ha iköltöznél most azonnal célnyelvi országba..
sztem ált. középfok meglehet,de pl fősulin az üzletit 3 félévig oktatják, ami barátok közt is 1.5 év, és ez már egy középfokú tudásra épül.
Felejtsd el :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!