Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Segítene nekem vki lefordítani...

Segítene nekem vki lefordítani 1 szöveget angolra?

Figyelt kérdés

Steamnak kéne írni 1 levelet, mivel elvették tőlem az 1-ik játékban a "fejlődéseimet" (prestigeket) oktalanul.

Kéne vmi megszólítás-mondjuk vmi Dear Steam!v vmi hasonló.

utána a szöveg.holnap küldeném tehát-a tegnapi nap folyamán 16.5.2011 (asszem így kell írni angolul a dátumot javítsatok ki ha tévedek)a Call of duty Black ops játékban a prestigeim (Blu3fox93 nicknév alatt futó profilomból) eltüntek/lenullázódtak.Szeretném megtudni h ez miért történt.A maguk szervere hibásodott meg vagy vmit elkövettem aminek ez lett a következménye?!Ha csak vmi tévedés következménye kérem mihamarabb szolgáltassák vissza a prestigeimet.Válaszukat előre is köszönöm.

Aki lefordítaná annak szintén nagyon megköszönném.Nagyon kétségbe vagyok esve 234órám van benne.

2011. máj. 16. 20:11
 1/1 Vree ***** válasza:
Ezt a kérdést ma már láttam ಠ_ಠ Mi ez, Mormota nap?
2011. máj. 17. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!