Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Német mellé melyik nyelveket?

Német mellé melyik nyelveket?

Figyelt kérdés
nyáron elakarom kezdeni az oroszt és valami másik nyelvet mellé. Jövőre 0. angolt kezdem, a német középszintüig van felfejlesztve. Szeretem a lengyelt, olasz, finn, svéd, francia nyelveket nagyon. inkább nyelv érzékem van, ezért is szeretnék még tanulni legalább 3-at :) valami jó nyelv ötlet?:D
2011. ápr. 21. 20:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Finn! ;)
2011. ápr. 21. 20:26
 2/14 anonim válasza:
44%

Én az olaszt választanám. A felsoroltak közül ez a legkönnyebb és a leghasznosabb.

Egy olasz nyelvtanár

2011. ápr. 21. 20:35
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem angolt és németet jobban és mégjobban, de ha másikat kellene ezek közül, akkor szerintem a svédet tanulnám, az tetszik...mondjuk a finn is, de az nagyon nehéz, ha meg mr tudsz németül, akkor a svéd egszerűbb lesz sokkkalll :D
2011. ápr. 21. 20:58
 4/14 A kérdező kommentje:
németet nem hagyom el, az angolt most kezdtem ma el e-mail tanfolyamon, és a svédnél olvastam, hogy kb 50%ban ugyan az mint a német, szóval az lesz!:D
2011. ápr. 21. 21:05
 5/14 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, milyen ez az e-mail tanfolyam? Mennyibe kerül, vagy hogy lehet ezt egyáltalán?
2011. ápr. 21. 21:10
 6/14 A kérdező kommentje:
e-mail címre küldik nekem naponta a leckéket.
2011. ápr. 21. 21:15
 7/14 anonim ***** válasza:
Azt gondoltam, de hogyan lehet erre előfizetni? Mennyibe kerül? Tudnál küldeni valami oldalt erről?
2011. ápr. 21. 21:15
 8/14 A kérdező kommentje:

[link]

ezen az oldalon ott van lejjebb, hogy "Iratkozz fel az ingyenes 25 angol leckére!" megkell adni az e-mail címed meg a neved, beceneved és az email címedre küldik azonnal az első leckét. :)

2011. ápr. 21. 21:25
 9/14 anonim ***** válasza:
Jónak tűnik. Csak angolt már tanulok, van középfokú nyelvvizsgám, meg idén érettségizek belőle...gondoltam, hátha van ilyen e-mail tanfolyam németben is, mert azt szeretnék tanulni :D De azért köszi, jó nelvtanulást :)
2011. ápr. 21. 21:29
 10/14 anonim ***** válasza:
75%
Én a német mellé (amelyik a germán nyelvek családjába tartozik), egy újlatin nyelvet választanék, mégpedig az olaszt, a franciát, vagy a spanyolt, és egy szláv nyelvet, elsősorban az oroszt.
2011. ápr. 21. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!