Benji vagy Vincent a jobb angol megfelelője a Bence névnek?
Figyelt kérdés
Olyan e-mail címet szeretnék csinálni, amit Angliában nem kell betűzni, visszakérdezés nélkül el tudom mondani. Ehhez a nevemet át kell írnom angolra. A vezetéknevemmel nincs probléma, de a Bence név mint olyan, nem létezik angolul.
A Ben nem játszik.
Előre is köszi!
2011. márc. 28. 20:37
1/3 anonim válasza:
Nagyon jol mondod, hogy a Bence nev nem letezik az angolban, igy csak a rokon nevet tudod leforditani. Rokonneve pedig a Vince, tehat Vincent, de ebbol senki sem fogja tudni, hogy te Bence vagy. Miert nem irod azt, hogy Bence? Az nem egy nehez nev. Az en nevemben sok zs van, megis probaljak kimondani es kulonlegesnek tartjak. Ne felj, par ev utan elmulik ez a szindroma, hogy a nevedet le kell forditani. Mindenki igy van ezzel eloszor, aki kikoltozik.
2/3 anonim válasza:
A Bence kiváló név, majd megmondod nekik, hogy mint a pence, csak b-vel. A nevedet meg nem kell átírni angolra, az angolok már kb. 200 éve hozzászoktak, hogy Wukkal, Singhekkel és Petrichaevskykkel vannak körülvéve.
3/3 A kérdező kommentje:
Jol mondjatok, a Bence nevvel semmi gond, nem veletlenul ezt adjak manapsag a szulok a gyerekuknek.
Igazabol ez csak azert kell, mert szeretnek csinalni egy Yahoo! UK postafiokot, hogy hasznalhassam az Answers-t. Ugy gondoltan, akkor mar legyen teljesen angol hangzasu (ha mar .co.uk vegzodes).
Ez onmagaban meg nem zarja ki , hogy kint is a jelenlegi cimemet hasznaljam (tudom, hogy a leirasban azt irtam, de lenyegeben igazatok van), de artani nem art, ha van egy ilyen is. =)
2011. márc. 29. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!