Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » A legjobb fordító kellene...

A legjobb fordító kellene Angolról-Magyarra!? HELP!

Figyelt kérdés
Cisco szöveget akarok lefordítani helyesen, hogy meg ne bukjak.. melyik programmal fordítsam le helyesen, mert a webforditas.hu, és a google fordító is értelmetlen szöveget ad ki...
2011. márc. 24. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ez van,meg a gugli

2011. márc. 24. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Bocs, látom megvan neked.
2011. márc. 24. 17:26
 3/8 A kérdező kommentje:
tudom csak hát olyan értelmetlenül fordítanak :(
2011. márc. 24. 17:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Nincs olyan fordító program, ami le tudna fordítani akár hozzávetőlegesen is jól egy szöveget egyik nyelvről, a másikra, ezért létező munka még a műfordító és ezért tanulnak az emberek még mindig idegen nyelveket.
2011. márc. 24. 19:04
 5/8 anonim ***** válasza:
ahova be kell irni az oldal címet csak simán irdbe hogy: goolgeforditó. szerintem az a legjobb(:
2011. márc. 25. 15:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Én szívesen segítek, ha még aktuális.
2011. márc. 28. 11:16
 7/8 anonim válasza:

Ha elolvasnád például a webforditas GYIK-jét megtudnád miért nem pontos:

"A fordítás idegen szövegek megértését szolgálja. A haszna úgy válhat világossá, ha egy olyan nyelvű szöveget fordítunk le, amelyen egyetlen szót sem értünk, pl. könnyen találhatunk ilyet a Wikipedia.org oldalon. A program nem való arra, hogy általunk létrehozott szövegeket (pl. weblapunkat, vagy önéletrajzunkat) idegen nyelvre fordítsuk. Egymás nyelvét nem beszélő chatelők küldhetnek egymásnak lefordított üzeneteket, amennyiben a helyesen írnak, és egyszerű mondatokat fogalmaznak meg."

2011. márc. 28. 14:27
 8/8 A kérdező kommentje:
11:16 küldtem 1 private üzenetet!
2011. márc. 28. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!