Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy vannak ezek németül?

Hogy vannak ezek németül?

Figyelt kérdés
A sport egészséges, és meghatározza az ember életét a későbbiekben. Én nem sportolok semmit, a sportolás nálam a biciklizést jelenti, amit többször és csinálok. Imádom az amerikai futballt. Ez egy olyan sport ami mellett az európai foci szinte unalmassá válik. Én többynire inkább csak nézni szeretem a sportokat, legyen az bármi. Ha van olimpia, vagy bármi aktuális esemény.
2011. márc. 15. 19:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Sport ist gesund, der später das ganze Leben des Menschen bestimmt. Ich treibe keinen Sport. Für mich bedeutet Sport bloß Radfahren, was ich aber öfter tue. Ich schwärme für den amerikanischen Fußball. Das ist eine Sportart, im Vergleich zu der der europäische Fußball beinahe langweilig wirkt. Meistens mag ich den verschiedenen Sportarten, was es auch sei, bloß zusehen, ob es sich um Olympischen Spiele oder irgendein anderes aktuelles Ereignis handelt.
2011. márc. 15. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!