Hogyan hangzik angolul ez a kifejezés: " Bíborban "? Csak lilát találtam, de nekem a "bíborban" lenne a fontos.
Bíborban született Konstantin:
Constantine Porphyrogenitus
(Born of the Purple Room)
nem tudom, okos ötlet-e, de nézd meg egy angol nyelvű Bibliában.
a Cselekedetek könyve 16:14 versében egy bíborárus nőről van szó, aki bíborcsigából kivont festékekkel foglalkozott (valaki fölöttem is írt róla)
Dániel könyve 5:16-os, vagy a Példabeszédek 31:22-es versét is nézd meg angolban, hátha megtalálod a megfejtést
tényleg sok sikert kívánok, ha akarod, írd meg, mit találtál, elkezdett engem is érdekelni
mellesleg a bíborcsigáról ha jól emlékszem, olvastam olyant, hogy a mélylilától a mélybordóig többféle színt lehetett kioldani. gondolom változott az állat táplálkozása, élőhelye szerint, hogy milyen lett a kivonat.
na kerestem neked mégeggyet. mert hát a red is vörös is meg piros is.sztem nincs rá külön szavuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!